REGISTRACIJA PRIVREMENO ZATVORENA

Author Topic: REGISTRACIJA PRIVREMENO ZATVORENA  (Read 8726 times)

zakk

• Očigledan slučaj RASTROJSTVA!
  • Administrator
  • Sr. Member
  • Nemojte
REGISTRACIJA PRIVREMENO ZATVORENA
« on: August 24, 2017, 10:09:56 PM »
Registracija je privremeno zatvorena iz tehničkih razloga.
Server je pod napadom, ne ovaj sajt konkretno već emitor, neko se navrzao da probuši wordpress pa to ti je.
Ovde nas standardno smaraju spambotovi, al to je nižeg intenziteta...

ko hoće da se registruje nek pošalje email na nerazuman (at) gmail (tačka) com ili ostalim adminima
« Last Edit: April 01, 2020, 01:58:44 PM by zakk »

Aleksandar_B_Nedeljkovic

• Hero Member
Re: REGISTRACIJA, pa, niko ne mozhe da se ukrca
« Reply #1 on: November 24, 2017, 02:36:36 PM »
Па, још од августа је блокиран приступ за долазак нових чланова. Нико не може да се укрца, онда како ће се овај форум развијати, како ће напредовати? Можемо ли барем на основу личног познавања и личне препоруке, да укрцамо неког? Особу коју познајемо?

Miodrag Milovanovic

• Global Moderator
  • Hero Member
Re: REGISTRACIJA PRIVREMENO ISKLJUČENA
« Reply #2 on: November 24, 2017, 05:23:31 PM »
Naravno da mozete. Mada vodite racuna da zanrovska teorija malo koga moze interesovati.
A pogotovu da postuje i doprinese razgovorima.
Vidite koliko je ovde "tihih" clanova.
Ako nekoga pozivate vodite racuna da li je zaista spreman da ucestuvuje u radu.
Svi drugi imaju i onako pristupa...

Aleksandar_B_Nedeljkovic

• Hero Member
« Reply #3 on: November 26, 2017, 03:33:11 PM »
Па нисам ја мислио да ја лично обавим то, да ја укрцам неког другог, него сам мислио да на основу моје препоруке буде укрцана једна особа. Постоји једна кандидаткиња, за то, која је учествовала често на СФ вестима на Арт Аними.

И, не могу да верујем да ће овај форум бити заувек без амбиције да добије много добрих и одличних активних учесника?

Зар ће привремена немогућност регистровања – остати заувек? Додуше ја сам видео да се админ, ако сам добро схватио, жалио да са годишњим буџетом не већим од нуле, не може да постигне боље. Да ли је ту запело?

Lidija

• Administrator
  • Hero Member
« Reply #4 on: November 27, 2017, 11:29:15 AM »
Cenjeni ABN, uputite novog člana da mi se javi emailom, pa ćemo pokušati nešto da uradimo po tom pitanju…  :)

Miodrag Milovanovic

• Global Moderator
  • Hero Member
« Reply #5 on: November 29, 2017, 08:15:50 AM »
Mislim da moras biti jasnija.

Lidija

• Administrator
  • Hero Member
« Reply #6 on: November 29, 2017, 08:28:58 AM »
Pa, moguće je otvoriti nalog sa admin strane, tako da ga novi član samo aktivira i koristi u zdravlju i veselju. A u ovom slučaju, nova članica me već kontaktirala preko mejla, tako da smo upravo u toku tog procesa... :)

Miodrag Milovanovic

• Global Moderator
  • Hero Member
« Reply #7 on: November 29, 2017, 02:14:53 PM »
Super!

zakk

• Administrator
  • Sr. Member
  • Nemojte
« Reply #8 on: December 07, 2017, 02:38:52 PM »
Pustio sam registraciju uz odobrenje admina, videćemo dal će biti nove najezde...

zakk

• Administrator
  • Sr. Member
  • Nemojte
Re: REGISTRACIJA PRIVREMENO ZATVORENA
« Reply #9 on: December 11, 2017, 11:46:15 AM »
dakle 50+ zahteva za registraciju od strane botova...

ko hoće da se registruje nek piše mail na nerazuman (at) gmail (tačka) com ili ostalim adminima

Izitpajn

• Newbie
  • *
« Reply #10 on: April 07, 2020, 10:18:27 AM »
dakle 50+ zahteva za registraciju od strane botova...

ko hoće da se registruje nek piše mail na nerazuman (at) gmail (tačka) com ili ostalim adminima

Ovo sam već javio Zakku prije nekoliko dana, ali me ignorira jer me mrzi zbog toga što sam visok, lep i mlad. Dakle, ova obavijest bi trebala biti u PRVOM postu u ovoj temi. Kad sam došao do foruma, vidio sam naslov, pročitao prvih par postova i nisam došao do posljednjeg. Neće ni drugi. Zato forum nema novih članova. Ja sam se javio na fejzbuk jer sam znao kamo, ali mnogi neće.

Miodrag Milovanovic

• Global Moderator
  • Hero Member
« Reply #11 on: April 07, 2020, 03:23:14 PM »
Zakk je komplikovana osoba, s malu decu, i treba ga ubadati oštrim harpunom u stražnji deo tela da se pokrene.
Videću šta mogu da učinim.
Mada, kao što vidiš, mi smo ti prilično hermetična družina, gde, kod pojedinih članova, vlada hronična ksenofobija i mnogo nam ne nedostaju novi članovi.
Povremeno se prisetimo da bi bilo dobro da još neko čita to što pišemo, ali nas brzo prođe.
Forumi su, generalno, prevaziđena stvar, ali mi se još držimo toga, jer verujemo da ono što je ovde zapisano ipak može opstati duže od zapisa na fejsbuku ili nečem sličnom.
Mada, realno, male su šanse...

Izitpajn

• Newbie
  • *
« Reply #12 on: April 07, 2020, 08:27:59 PM »
A gle, kad netko kaže da "ne želi nove članove"... štajaznam, rekao bih da želi, samo ga je stvarnost toliko ubila u pojam da su digli ruke od života :)

Što se tiče stavljanja teksta u prvi post, to može i bilo koji admin ;)

A što se tiče druženja, kako vi tamo u ovo nedoba? Jel se nalazite elektronski? Pokorno javljam da je u toku treći SFerin sastanak upravo u toku na Jitsiju, a mogao bi i netko od vas navratiti :)

Miodrag Milovanovic

• Global Moderator
  • Hero Member
« Reply #13 on: April 07, 2020, 09:43:52 PM »
Ma jok. Nema nikakvih druženja, bar koliko ja znam. Mislim, nisam baš u poslednjih godinu dana ni mnogo išao u Klub, pa ne znam detalje.
Ako se zakka nekako dozovemo, možda nam nešto kaže...
Kažu mi da se dosta pojedini druže preko fejsa, ali ja to nemam... niti želim da imam...

Lidija

• Administrator
  • Hero Member
« Reply #14 on: April 08, 2020, 08:18:05 AM »
Ma nema tu dizanja ruku od života, nego eto, život često bude... negde drugde.  ;)

Inače, ignorant sam ja admin, pokušala sam najmanje triput da Anomanderu sredim log-on probleme ali slaba vajda, sve moje promene se eventualno resetuju na početne difolte, pa sam batalila bilo kakve intervencije sa moje strane. No dobro, drago mi je da vidim da ste ipak pretekli, i to ne samo koronu... :o ;D