Rezultati konkursa za najbolju SF&F priču Lazar Komarčić: Anomalija 2016.

Rezultati konkursa za najbolju SF&F priču Lazar Komarčić: Anomalija 2016.

• 4 Replies
  • 2746 Views
*

Milosh

• Newbie
  • *
  • 1
Evo ih i rezultati najnovijeg konkursa...

Čestitke Mihajlu Vitezoviću na ubedljivom prvom mestu! Što se ostalog tiče, nisam najzadovoljniji time kako je prošao ovaj konkurs, pošto je na kraju žiri od osmoro članova spao na svega pet, i nisam siguran da li je to uopšte dovoljno kako bi bodovanje imalo smisla, ali dalje odlaganje objave rezultata nije bilo opcija... Takođe sam donekle iznenađen time kako su pojedini autori prošli na konkursu, ali cenim da neke priče, iako korektno napisane, naprosto nisu ostavile utisak na članove žirija, možda bi na nekom drugom konkursu te priče prošle bolje... Elem, "Anomalija 3" je od danas u pripremi, a koliko će tačno priča ući u izbor biće uskoro odlučeno, prvih 15 svakako (a neke od slabije plasiranih priča su viđene za Emitor, uz pristanak autora, ali o tom-potom).

Žiri: dr Tijana Tropin, Pavle Zelić, Bojan Butković, Milena Dasukidis i Ivana Nešić
« Last Edit: September 10, 2016, 12:58:23 PM by Milosh »

*

Ghoul

• Hero Member
  • 530
    • the cult of ghoul
a tko su uopće članovi žirija?
javlja mi se da je tu možda bio pavle zelić i bojan butković (?), ali ostali inicijali mi ne zvuče smesta poznato...

*

Lidija

• Administrator
  • Hero Member
  • 1.222
Pa, svakako možete da budete zadovoljni činjenicom da tu ima mnogo novih imena...  :)

*

zakk

• Očigledan slučaj RASTROJSTVA!
  • Administrator
  • Sr. Member
  • 397
  • Nemojte
Pa, ovaj, da, a i neka poznata su nagrabusila sa bodovima. Videćemo.

*

Lidija

• Administrator
  • Hero Member
  • 1.222
No, pa, dobro sad, ja sam u duši golfer i shvatam vrednost hendikepa na ti/tajmu, otud mi nekako baš i ne prija kad se sva poznata imena uniformno nabobaju pri vrhu... a obaška što ni poznata imena meni nisu garantija ama baš ničeg; eto, ja ne mogu ni da dočitam poslednji roman Umberta Eka.   :)